De DJ Coach uit team DJ Groove Monkey

Jurgen Welbergen

Het DJ- en Producers vak is een harde wereld. Om succesvol te worden helpt het als je hier goed op voorbereid bent. De DJ Coach in Den Haag biedt coaching-op-maat. Andrew Soffner heeft mij geïnspireerd en geadviseerd in mijn styling, mijn muzikale ontwikkeling en mijn marketing strategie.

De DJ Coach is het nr1 DJ centrum in Den Haag!

De DJ Coach heeft mij geleerd dat een goede DJ performance gaat over kennis en passie voor de muziek de je draait. Bij mij is dat DISCO! Waarom house of moombahton draaien omdat je denkt dat dat hip is? De feedback sessies met de DJ Coach leiden je naar de stijl en de muziek waarmee je in je kracht staat om de beste gastbeleving te creëren.

Uiteraard begint het met goede basisvaardigheden en kennis van de apparatuur. Andrew Soffner van De DJ Coach heeft mij op fantastische wijze geholpen bij de overstap van mijn oude vertrouwde analoge apparatuur en techniek naar de digitale wereld en de Pioneer standaard in DJ apparatuur.

Meer weten over De DJ Coach? Check https://www.dedjcoach.nl