Personal_trainer_kylian_friederich

Jurgen Welbergen

THE FASTEST WAY TO GET IN SHAPE! Altijd druk met van alles….. draaien en een drankje hier en een etentje daar ….. Zeker omdat Groove Monkey altijd in de mooiste en gezelligste zaken komt. Allemaal prima zo lang de balans maar in orde is. Herkenbaar? This is where personal trainer Kylian steps in!

Train to stay in the groove!

Je weet dat je moet bewegen en dat je presentatie als DJ belangrijk is. Op naar de fitnessclub dan zou je denken ….. Maar ik weet van mezelf dat ik het daar binnen zo ontzettend niet leuk vind. De oplossing? Personal trainer Kylian!

In plaats van half zacht een of ander oersaai standaard programmaatje af te raffelen dat door de gemiddelde volstrekt ongeïnteresseerde fitnesstrainer is gemaakt, weet je bij Kylian nooit wat er gaat komen. Kylian is creatief en motiveert. Als personal trainer maakt hij iedere training verrassend en uitdagend. En het gaat verder als alleen training! Met advies over gezonde en gebalanceerde voeding en het wekelijkse weegmoment (altijd weer spannend) houdt hij je op het juiste spoor.

Trainen met Kylian als personal trainer is vooral leuk! Het is steeds weer een uur hard werken maar door de voortdurende afwisseling en de relaxte sfeer is het nooit saai en brengt het veel voldoening en resultaat. Je vindt Kylian op Instagram en Facebook