Suityourself_maatpakken_amsterdam

Jurgen Welbergen

IT’S ALL ABOUT STYLE Het genre, de tracks, de presentatie en de klantbeleving ….. Alles staat bij DJ Groove Monkey in het teken van het perfecte plaatje. DJ Groove Monkey brengt het warme vintage clubgevoel terug met creatieve en herkenbare tracklists voor een brede doelgroep. De dresscode van DJ Groove Monkey is daar volledig op afgestemd.

Always properly dressed for the occasion

De aankleding en de styling van jouw horeca bedrijf is met zorg bedacht en uitgevoerd. Er is veel aandacht besteed aan de sfeer en de uitstraling die jouw zaak uniek maakt en de beste gastbeleving brengt. DJ Groove Monkey is er om dat doel te ondersteunen. Daarom is hij altijd gekleed is een mooi maatpak.

De kleding van DJ Groove Monkey wordt op maat gemaakt door Suityourself. Het is een feest om samen met Niels Galjart door de oneindige keuze aan stoffen, voeringen, stiksels, knoopjes en modellen heen te gaan. Echt elke combinatie is mogelijk! Het eindresultaat is steeds opnieuw van grote klasse.

Het gevoel dat je hebt als je voor het eerst een maatpak aantrekt, is een belevenis! En weet je wat zo leuk is? Je krijgt ongelooflijk veel complimenten ….. Wil je meer weten over Suityourself? Check; https://www.suit-yourself.nl